x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţia pe A2, între Bucureşti şi Drajna, a fost redeschisă

Circulaţia pe A2, între Bucureşti şi Drajna, a fost redeschisă

25 Ian 2019   •   12:58
Circulaţia pe A2, între Bucureşti şi Drajna, a fost redeschisă

Circulaţia rutieră a fost redeschisă, vineri la prânz, pe A2 între Bucureşti şi Drajna pentru toate categoriile de autovehicule, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Măsura închiderii circulaţiei a fost luată joi seara din cauza ploii îngheţate (freezing rain) ce produce polei şi s-a aplicat pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, pe ambele sensuri de mers, între Bucureşti şi Drajna.

Măsura a fost luată preventiv pentru evitarea eventualelor accidente şi pierderilor de vieţi omeneşti, precizează compania de drumuri.

Reprezentanţii CNAIR fac apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o nouă atenţionare Cod galben de ninsori, valabilă până sâmbătă după-amiaza, în 26 de judeţe şi în Municipiul Bucureşti, respectiv o informare de vânt, ploi şi polei în restul ţării, până duminică dimineaţa. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Circulaţia pe A2 redeschisă