x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţia pe DN1, la ieşirea din Braşov, deviată spre Cheia din cauza aglomeraţiei

Circulaţia pe DN1, la ieşirea din Braşov, deviată spre Cheia din cauza aglomeraţiei

01 Dec 2008   •   00:00

Traficul pe DN1, la ieşirea din Braşov a fost deviat, luni după-amiază, spre DN1A Săcele-Cheia, din cauza aglomeraţiei, informează Centrul Infotrafic, care atenţionează că pe cele două drumuri naţionale, la ieşirea din zona montană este ceaţă, vizibilitatea fiind în unele locuri sub o sută de metri.



Circulaţia de desfăşoară îngreunat pe DN1, între Predeal şi Comarnic formându-se coloane din cauza numărului mare de maşini. Centrul Infotrafic precizează că, pentru fluidizarea traficului rutier, agenţi de poliţie dirijează circulaţia la trecerile pentru pietoni şi în principalele intersecţii.

Totodată, începând cu ora 15.00, la ieşirea din Braşov, în zona Dârste, un echipaj de poliţie rutieră a luat măsura devierii circulaţiei de pe DN1 spre DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

Poliţiştii le recomadă şoferilor să circule pe DN73 Râşnov - Bran - Piteşti şi în continuare spre Bucureşti pe autostrada A1 sau pe DN7, existând riscul ca circulaţia pe DN1 să se blocheze la Predeal, la intersecţia cu DN73A Râşnov - Predeal, din cauza maşinilor care vin din zona Bran.

Centrul Infotrafic mai anunţă că pe DN1 şi pe DN1A, la ieşirea din zona montană către Bucureşti, se circulă în condiţii de ceaţă, vizibilitatea pe unele porţiuni de drum fiind redusă sub 100 de metri.

Potrivit informaţiilor furnizate de poliţiştii de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier Sinaia, pe DN 1, în staţiunile Azuga şi Buşteni s-au format, pe sensul de mers Braşov - Bucureşti, coloane de maşini care se întind pe mai mulţi kilometri. În zonă se circulă bară la bară, iar viteza de deplasare este de 10, cel mult 15 kilometri la oră.

La ieşirea din Buşteni către Sinaia traficul rutier se fluidizează, iar în zona Comarnic se formează din nou coloane de maşini, tot pe sensul de coborâre dinspre munte, întrucât şoferii sunt nevoiţi să acorde prioritate de trecere pietonilor care traversează DN1 prin locurile marcate.

Mii de turişti care şi-au petrecut minivacanţa de 1 decembrie în staţiunile de pe Valea Prahovei se îndreaptă, luni după-amiază, spre Ploieşti şi Bucureşti. Poliţiştii se aşteaptă ca circulaţia rutieră pe Valea Prahovei să fie şi mai aglomerată spre seară şi îi sfătuiesc pe şoferi să nu intre în depăşiri riscante şi să păstreze o distanţă de siguranţă faţă de maşinile care merg în faţa lor.
Mediafax

×
Subiecte în articol: romania