x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţia rutieră în zona Podului Grozăveşti, oprită până marţea viitoare

Circulaţia rutieră în zona Podului Grozăveşti, oprită până marţea viitoare

07 Sep 2010   •   00:00
Circulaţia rutieră în zona Podului Grozăveşti, oprită până marţea viitoare

Restricţii în zona Podului Grozăveşti. De astăzi, ora 11.00, timp de o săptămână, se va închide circulaţia pe Splaiul Independenţei, între Podul Cotroceni şi Şoseaua Virtuţii.



Primăria Capitalei anunţă că va lucra la sistemul rutier şi la renovarea liniilor de tramvai. Pe porţiunea din Splaiul Independenţei cuprinsă între intersecţiile cu şos. Cotroceni şi cu bd. Vasile Milea se permite accesul numai pentru riverani şi vehiculele de intervenţie. Pe acest tronson circulaţia se va desfăşura pe o singură bandă pe sensul către Podul Grozăveşti şi pe două - către Podul Cotroceni.

Pe tronsonul din Splaiul Independenţei cuprins între Podul Grozăveşti şi Şoseaua Virtuţii, accesul este permis numai riveranilor şi vehiculelor de intervenţie pe următoarele rute ocolitoare: intrare dinspre şos. Virtuţii - Splaiul Independenţei prin Econom Atanasie Stoicescu - str. Mioriţa - str. Econom Cezărescu; ieşire în bd. Vasile Milea şi intrare dinspre acelaşi bulevard prin str. Econom Cezărescu - str. Alexandru Bordeanu cu ieşire în Splaiul Independenţei. Pe acest tronson, circulaţia se va desfăşura pe o bandă pe sensul către şos. Virtuţii şi pe două - către Podul Grozăveşti.

Primăria Capitalei menţionează că această măsură a fost luată pentru ca circulţia pe sub Pasajul Basarab să fie reluată în întregime începând cu 14 septembrie.

×
Subiecte în articol: observator