x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţia rutieră pe Valea Prahovei se desfăşoară normal

Circulaţia rutieră pe Valea Prahovei se desfăşoară normal

04 Ian 2009   •   00:00

Circulaţia rutieră pe Valea Prahovei se desfăşoară duminică normal, dar poliţiştii iau în calcul posibilitatea intensificării traficului pe DN1 în următoarele ore, în special pe sensul către Bucureşti, când foarte mulţi turişti vor reveni din vacanţa de sărbători, informează Centrul INFOTRAFIC al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).



Pentru evitarea neplăcerilor cauzate de aglomeraţie sau eventuale blocaje, poliţiştii recomandă rutele alternative: DN1A Braşov - Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Centura de Est a municipiului Ploieşti - Bucureşti; se recomandă ca această rută să fie folosită şi de către cei care pleacă din Predeal sau chiar din Azuga, de pe DN1; DN1 Braşov - Sinaia - DN71 Sinaia - Fieni - Târgovişte - Bucureşti; DN1 Braşov - Sinaia - Centura de Vest a municipiului Ploieşti - DN1A Ploieşti - Buftea - Bucureşti.

Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Direcţia Poliţiei Rutiere, coordonează nemijlocit activitatea de asigurare a fluenţei şi siguranţei traficului pe DN1. Dispozitivul de poliţie rutieră a fost suplimentat în judeţele Braşov, Prahova şi Ilfov şi în acest moment există în punctele de conflict rutier şi pe traseele cu risc de producere a unor ambuteiaje 28 de echipaje, se mai arată în comunicat.

Poliţiştii aflaţi pe DN1 au observat că nu toţi conducătorii auto îşi adaptează maniera de conducere la starea carosabilului umed şi alunecos. De aceea, recomandă să se circule cu viteză redusă, să se mărească distanţa de siguranţă dintre vehicule şi să se evite efectuarea depăşirilor.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: romania