x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciucă: Am luat act cu îngrijorare de declarațiile președintelui Putin. Continuăm să analizăm cu calm

Ciucă: Am luat act cu îngrijorare de declarațiile președintelui Putin. Continuăm să analizăm cu calm

21 Sep 2022   •   11:17
Ciucă: Am luat act cu îngrijorare de declarațiile președintelui Putin. Continuăm să analizăm cu calm

Premierul Nicolae Ciucă spune că a luat act „cu îngrijorare” de declarațiile lui Vladimir Putin. „Vom continua să analizăm cu calm evoluția situației împreună cu aliații noștri din NATO și partenetrii din UE”, adaugă șeful executivului.

„Azi e ziua internațională a păcii și în loc să o celebrăm cum se cuvine, din păcate în această dimineață am luat act de declarațiile președintelui Putin, am luat act cu îngrijorare referitoare la mobilizarea parțială a armatei Federației Ruse și la desfășurarea așa-zidelor referendumuri. Ne menținem atitudinea echilibrată și vom continua să analizăm cu calm evoluția situației împreună cu aliații noștri din NATO și partenerii duin UE. Îmi exprim speranța ca situația din zona de conflict să nu escaladeze”, spune premierul Nicolae Ciucă.

Președintele Vladimir Putin a anunțat, miercuri, într-un discurs, mobilizarea parțială în contextul conflictului din Ucraina și a amenințat Occidentul cu armele nucleare deținute de Rusia, mai performante decât ale Vestului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă