x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciucă, despre dronă: Într-un fel sunt măsurile când e dovedită intenția, altele sunt la o scăpare

Ciucă, despre dronă: Într-un fel sunt măsurile când e dovedită intenția, altele sunt la o scăpare

de Redacția Jurnalul    |    08 Sep 2023   •   12:15
Ciucă, despre dronă: Într-un fel sunt măsurile când e dovedită intenția, altele sunt la o scăpare
Sursa foto: Hepta

„Într-un fel sunt măsurile când este dovedită intenția, altele sunt măsurile în momentul în care a fost o scăpare”, spune Nicolae Ciucă, lider PNL și fost ministru al Apărării.

„Sunt aspecte care, pur și simplu, se petrec în proximitatea României, la limita de graniță dintre Ronmânia și Ucraina. Sunt evenimente care, din păcate, într-o astfel de situațșie, se pot întâmpla. Partea de analiză sau de a expune un punct de vedere pe un astfel de subiect fără să știu care sunt datele tehnice nu o voi face, pentru că e un aspect care ține de specialiștii care trebuie să elucideze ceea ce s-a întâmplat”, spune Nicolae Ciucă.

Liderul PNL afirmă că trebuie demonstrat dacă evenimentul s-a petrecut cu intenție sau din greșeală.

„Într-un fel sunt măsurile când este dovedită intenția, altele sunt măsurile în momentul în care a fost o scăpare”, adaugă Ciucă.

El a evitat să spună dacă ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, ar trebui să demisioneze sau ar trebui demis pentru că inițial a anunțat că nu a căzut o dronă rusească pe teritoriul României.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nicolae ciuca drona