x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciucă: Primul miliard de euro din Planul Național de Redresare și Reziliență a fost deja accesat

Ciucă: Primul miliard de euro din Planul Național de Redresare și Reziliență a fost deja accesat

01 Apr 2022   •   17:00
Ciucă: Primul miliard de euro din Planul Național de Redresare și Reziliență a fost deja accesat
Sursa foto: antena3

Primul miliard de euro din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) a fost deja accesat, anunță, vineri, premierul Nicolae Ciucă. El precizează că banii europeni vor contribui la renovarea clădirilor din întreagă țară.

„Primul miliard de euro din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) a fost deja accesat. Banii europeni vor contribui la renovarea clădirilor din întreagă țară și reprezintă cea mai bună dovadă a modului în care Guvernul României abordează șansa enormă pentru dezvoltarea și modernizarea țării pe care o are prin acest program de redresare”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

El adaugă că, prin intermediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, autoritățile publice locale sau centrale vor derula programe de eficientizare energetică, siguranță seismică sau la incendii.

„România și-a îndeplinit la timp obligațiile asumate prin PNRR și începe deja să valorifice cele aproape 30 de miliarde de euro puse la dispoziția noastră”, conchide Ciucă.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă