x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cocktail

Cocktail

31 Aug 2005   •   00:00
MUT PENTRU O VREME. Pe actorul Nicodim Ungureanu il stim mai degraba dintr-o celebra si mult rulata la televizor reclama la bere. Aia al carei slogan era: "Ne bagam?". In ultimii ani a jucat in multe filme premiate in tara si strainatate, precum "Apartamentul", "Lotus" sau "Milionari de week-end". Din pacate, o vreme nu-l vom mai auzi si vedea pe scena sau in filme, pentru ca a suferit o operatie la corzile vocale. In convalescenta, medicii i-au interzis si cel mai mic efort pe care l-ar face ca sa vorbeasca. Ii dorim sa se faca bine cat mai curand! (C.D.)

HOP! Nr. 8. Timp de patru zile, intre 2 si 5 septembrie, Mangalia gazduieste cea de-a opta editie a Galei Tanarului Actor Hop!, eveniment produs de UNITER. In acest an, tema propusa de directorul Galei, regizorul Cornel Todea, este "alteritate". Concurentii trebuie sa prezinte o pledoarie care sa demonstreze ca sansa convietuirii este data de dialog, toleranta si acceptarea celuilalt. Sunt invitati sa participe, in sectiunea competitiva, absolventi ai tuturor institutelor de invatamant superior din tara. In aceste zile, la Mangalia se reunesc numerosi directori de teatru din Romania si critici de specialitate. Din juriile concursului fac parte personalitati ale scenei teatrale, precum regizorii Cornel Todea, Mihai Cornisteanu, Theodora Herghelegiu, Claudiu Goga, si actorii George Mihaita (foto), Mihai Dinvale si Stefan Iordache. (D.C.)

ADRENALINA PENTRU CONCERTE. Nico face ce face si ajunge la spectacolele pe care trebuie sa le sustina cu doar cateva minute inainte de intrarea in scena. Asa s-a intamplat si la Gala Laureatilor de la Festivalul Mamaia, cand a cantat, in direct, la doar cinci minute dupa ce a descins din masina, in fata Teatrului de vara. Venise gata machiata si imbracata de scena, asa ca totul a mers snur. "De cele mai multe ori asa mi se intampla", ne-a spus Nico. Chiar daca de fiecare data are emotii ca intarzie la spectacol, un pic de adrenalina inainte de cantare nu strica. (D.C.)

×
Subiecte în articol: observator