x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cocktail

Cocktail

30 Aug 2005   •   00:00
ARSINEL SI PREMIERELE. Alexandru Arsinel, director al Teatrului "Constantin Tanase", dar si vedeta a postului National TV, anunta redeschiderea stagiunii cu spectacolele "Mama Boema", "Hohote in Paradis" si "Ca la Tanase". In aceste show-uri vor evolua si cativa dintre protagonistii serialului de comedie "Cuscrele", ce urmeaza a fi difuzat in aceasta toamna, la National TV: Stela Popescu, Nae Lazarescu si Vasile Muraru. De asemenea, in repertoriul teatrului mai sunt cuprinse comediile muzicale "Bufonii regelui" si "Parfum de Mitica". (Simona Ecovoiu)

DE PE PLAJA, LA GARSONIERA. Catalin Maruta si-a incheiat, ieri, misiunea pe Litoral. In ultima zi, la "Plaja lui Maruta" au venit admiratori cu pancarte pe care scria "Mai stati" sau "Maruta nu pleca". "La final am prezentat toata echipa si mai-mai sa plangem toti in direct", ne-a marturisit gazda celei mai cunoscute emisiuni de pe TVR2. Bilantul arata astfel: 50 de editii a cate o ora si 45 de minute fiecare. Si, fiindca au obtinut audiente record, au primit oferte serioase de la posturile de televiziune concurente. Catalin&Co au strans 400 de milioane de lei pentru sinistrati, si, incepand de astazi pregatesc o caravana pentru ajutorarea celor aflati in necaz. (Catalina Iancu)

"GORE DIN CHITILA". Interpretul Mihai Margineanu s-a impus in show-biz-ul autohton cu melodii despre oamenii saraci si beti, din mahala. Se poate lauda deja cu videoclipul "Gore din Chitila". Va urma probabil un clip cu un Vasile din Ferentari sau cu un Gigi din Luica. Pe cand cate ceva si despre politicienii din Primaverii? Asa in antiteza... Despre Mihai, specialistii in domeniu sustin ca este o "replica" reusita a lui Pavel Stratan. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: observator