x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cocktail

Cocktail

26 Aug 2005   •   00:00
Cocktail
CAINE MUSCAT DE CAINE. Chiar daca a petrecut cateva zile foarte placute la Sulina, alaturi de colegii de trupa, Anca Badiu (foto), de la Class, a trecut si printr-un moment neplacut. Catelul sau, un superb Bichon Maltez, a fost muscat de cainele din curte. "Nici nu mai aveam curajul sa-l las afara din casa, pentru ca imediat sarea la el. De vina a fost catelusa Mihaelei, care era in calduri", a spus Anca. Totusi, acest incident nu a indispus-o prea tare pe cantareata. Profitand de soarele din Delta, interpreta s-a bronzat si, pentru prima oara in viata ei, a pus mana pe o undita. Nu pentru mult timp insa, intrucat s-a plictisit repede. "Nu-i inteleg pe cei care se trezesc de dimineata pentru a merge la pescuit. Chiar daca spun ca acest lucru ii relaxeaza, marturisesc ca pe mine ma plictiseste de moarte", a declarat cantareata. (Adrian Vaduva)

BOX PENTRU SINISTRATI. Adrian Fetecau, lider al grupului umoristic Voua, dar si purtator de cuvant al Federatiei Romane de Box, s-a gandit sa le sara in ajutor celor ramasi fara case, in urma inundatiilor: "In zilele de 2 si 23 septembrie, voi organiza la Buzau, respectiv la Craiova, o gala de box profesionist, care se va numi «Profesionistii ajuta sinistratii». Am fixat pretul biletului de intrare la 50.000 de lei, urmand ca, din banii stransi, sa cumparam pentru cei amarati zahar, ulei si conserve". (Simona Ecovoiu)

CHIFLE CU VIERMI. Solistul Mihai Traistariu (foto), prezent la Festivalul de la Mamaia, a servit masa la Hotel Flora, alaturi de alti artisti. Fara sa stie ca, la acest local, chiflele contin si carne: "Am muscat dintr-o chifla si am gasit in ea un vierme tare ciudat, mare si negru. Am renuntat la pranz, mi s-a facut scarba. Prietenii de la masa s-au prapadit insa de ras. Ar fi trebuit sa fac reclamatie, dar m-am gandit sa nu le fac rau celor de aici. Prefer sa mananc acasa, ca tot sunt din Constanta, in veci nu ma mai prind astia pe aici". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: observator