x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cocktail

Cocktail

25 Aug 2005   •   00:00
PRODUSELE ESTIVALE, SUB STRICTA SUPRAVEGHERE. La sfarsitul fiecarei saptamani, o familie onorabila de rromi cinstiti da o raita pe la tarabagiii de pe aleile statiunilor. Cu vorba buna, le explica amaratilor de comercianti cum ca a venit timpul sa dea birul cuvenit stapanirii, care le asigura lor bunul mers al afacerii. In sensul ca ei sunt rromi mai cinstiti si stiu ce greu se face banu’, asa ca de-aia ii pazesc pe tarabagii, sa nu care cumva sa vina alti rromi mai rai, sa le dea comertul cu scoici peste cap. Asa ca echipa de "protectie", alcatuita dintr-un domn burtos, intolit dupa cea mai ridicola moda in voga, si o cucoana cu par cret acoperita cu vesminte de ditamai doamna, merge din taraba-n taraba sa culeaga roadele de pe-o saptamana, in timp ce bietii afaceristi sezonieri se milogesc disperati de mai-marii Litoralului sa-i mai amane un pic. Asta-n timp ce turistul relaxat mai cumpara o saltea sau un colac, fara sa-i pese cat din pret face produsul si cat face paza lui... (Miruna Mihalcea)

TRANSPORT GRATUIT PACIENTII, INTRE MAGAZINE. Persoanele venite la tratamente recuperatorii la Techirghiol n-au nici un mijloc de transport la dispozitie care sa-i duca la gara sau in statia de microbuze. O vanzatoare de la tarabele din fata Centrului de Tratamente si-a asumat, in consecinta, sarcina de a-i transporta pe batranii in carje si-n carucioare cu masina personala. Iar daca vreun pacient nu gaseste la taraba cele de trebuinta, vanzatoarea il urca-n masina si-l plimba prin centru, pe la alte magazine ale sale. (Miruna Mihalcea)

DESCULTA LA VOLAN. De curand, s-a aflat de ce Nicoleta Luciu risca sa fie amendata ori de cate ori urca la volan: vedeta Pro TV nu poarta niciodata centura de siguranta. Motivul: airberg-urile din dotare nu-i permit sa respecte aceasta regula de circulatie. Insa suntem convinsi ca Nicoleta scapa fara nici o amenda. Nu credem ca exista vreun politist care sa reziste zambetului fermecator al fostei Miss Romania. De asemenea, fosta iubita a lui Dinu Maxer prefera sa conduca in picioarele goale. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: observator