x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Comandamentul de iarnă al ANPC s-a deschis în locurile preferate de români pentru distracție

Comandamentul de iarnă al ANPC s-a deschis în locurile preferate de români pentru distracție

de Redacția Jurnalul    |    12 Dec 2022   •   16:15
Comandamentul de iarnă al ANPC s-a deschis în locurile preferate de români pentru distracție

Comandamentul de iarnă al ANPC și-a început, luni, activitatea în șase regiuni ale țării. Acestea corespund locurilor preferate de români pentru distracție.

Zonele vizate sunt Valea Prahovei, Braşov, Băile Herculane - Rânca, Maramureş, Bucovina şi Cluj - Băile Felix.

"De-a lungul anilor în care s-au desfăşurat comandamente, s-a creat falsa impresie că acestea trebuie să debuteze cu o perioadă de consiliere. Nimic mai fals! Înţeleg să consiliem şi să îndrumăm operatorii economici noi pe piaţă sau pe cei pe la care nu am mai trecut de-a lungul activităţii desfăşurate de aceştia.

Acolo unde, în schimb, constatările ne vor arăta abateri de la bunul simţ comercial, se vor aplica sancţiuni în funcţie de gravitatea celor constatate. A nu-ţi respecta consumatorul ce îţi trece pragul pentru că invoci necunoaşterea legii nu poate fi o scuză şi nici o justificare.

Românii au ales alte destinaţii de vacanţă pentru că, în timp, serviciile puse pe piaţă de către unii dintre operatorii economici au lăsat sau lasă de dorit.

Consider acest comunicat un avertisment transmis public. Cumpăraţi produse de calitate, faceţi curăţenie, înlocuiţi saltele şi cearceafuri, acolo unde este nevoie, şi trataţi turiştii ca pe membrii familiei voastre", explică Horia Constantinescu, preşedintele ANPC.

Comandamentul este coordonat direct de șeful Autorității, de vicepreşedinţii Mihai Culeafă şi Sebastian Hotca, şi de directorul general Paul Anghel.

Va funcționa până în data de 13 ianuarie 2023. 

 

×
Subiecte în articol: ANPC comandament de iarna vacanta