x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Comisia de control a SRI voia să-i mulţumească în scris lui Maior!

Comisia de control a SRI voia să-i mulţumească în scris lui Maior!

de Dan Constantin    |    02 Feb 2015   •   09:21
Comisia de control a SRI voia să-i mulţumească în scris lui Maior!

Comisia  de control a activităţii SRI din Parlament a avut o întrunire săptămâna trecută, după demisia lui George Maior. Teodor Atanasiu, membru al comisiei respective, a declarat că în şedinţa respectivă urma să fie redactată o scrisoare de mulţumire pentru activitatea desfăşurată de directorul SRI în ultimii zece ani.

Atanasiu nu a participat la şedinţă, dar a relatat la Antena 3 conţinutul discuţiei, iniţiatorii scrisorii de mulţumire nereuşind însă finalizarea intenţiei. Atanasiu crezuse că în şedinţa comisiei urma să FIE AUDIAT GENERALUL COLDEA, numit director interimar al SRI.

Maior a demisionat după ce a atacat public decizia Curţii Constituţionale de a declara neconstituţionale legile Big Brother. Aceste legi respinse de CCR fuseseră aprobate de Parlament, dar au fost atacate de grupul PNL în decembrie 2014. Liviu Maior şi o serie de agenţi de influenţă au atacat virulent judecători ai Curţii Constituţionale care au votat pentru respingerea legilor respective.

Vineri,  Elena Udrea l-a acuzat pe Coldea de un ghem de acţiuni nelegale şi a depus la DNA un denunţ împotriva acestuia. Atanasiu a afirmat în acest context că doar Parchetul Militar se poate pronunţa asupra acestor acuze, rolul comisiei parlamentare fiind excedat.



×