x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Comisia Europeană suspectează, din 2011, că DNA a protejat furtul din bani europeni de către Guvernul Boc

Comisia Europeană suspectează, din 2011, că DNA a protejat furtul din bani europeni de către Guvernul Boc

de Antena 3    |    30 Sep 2012   •   06:34
Comisia Europeană suspectează, din 2011, că DNA a protejat furtul din bani europeni de către Guvernul Boc

Oana Stancu a prezentat in editia de sambata a emisiunii "Exces de putere" de la Antena 3 dovada potrivit careia Comisia Europeana este ingrijorata cu privire la activitatea Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) din Romania.

Potrivit unui comunicat OLAF, exista o "ingrijorare serioasa" asupra faptului ca autoritatile administrative si judiciare din Romania actioneaza in mod coordonat pentru a impiedica investigatiile Oficiului de lupta antifrauda – OLAF.

“OLAF si-a exprimat profunda ingrijorare asupra faptului ca autoritatile administrative si judiciare relevante din Romania, cum ar fi Directia Nationala Anticoruptie, agentia de plati, autoritatea de management, ministerele de linie, par sa lucreze intr-o maniera coordonata pentru a contracara investigatiile OLAF. Aceasta suspiciune se bazeaza pe o argumentatie similara prezentata ca raspuns la cererile OLAF si pe indiciile ca anumite documente sunt distribuite intre aceste autoritati', se afirma in documentul citat.

×