x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Complex turistic de două milioane de euro, din judeţul Alba, distrus într-un incendiu

Complex turistic de două milioane de euro, din judeţul Alba, distrus într-un incendiu

de Agerpres    |    30 Mar 2014   •   11:24
Complex turistic de două milioane de euro, din judeţul Alba, distrus într-un incendiu

Un complex turistic dintr-un sat din Alba, o investiţie de circa două milioane de euro inaugurată în vara lui 2012, a ars aproape în întregime într-un incendiu produs în cursul serii de sâmbătă, pentru stingerea focului pompierii acţionând cu şase autospeciale.

Cauza probabilă a acestui incendiu este în curs de cercetare, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Unirea" Alba, plutonier Alina Marescu.

Ea a spus că deocamdată nu a fost stabilită valoarea pagubelor, menţionând însă că obiectivul a ars aproape în întregime, respectiv pe o suprafaţă de aproximativ 3.500 de metri pătraţi.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a acţionat, timp de mai multe ore, de către Garda de Intervenţie Sebeş, în cooperare cu Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia, Garda de Intervenţie Miercurea Sibiului şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şpring.

În complex nu erau clienţi în momentul izbucnirii focului, acesta urmând să se redeschidă doar la 1 mai, a spus Alina Marescu.

Deschis în iunie 2012, Complexul turistic Salonti din Draşov, comuna Şpring, era compus dintr-o pensiune cu 15 camere, un restaurant, trei terase, trei piscine, terenuri de tenis. 

×
Subiecte în articol: incendiu