x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Comunicat NĂUCITOR al Primăriei Târgu Mureş. Vezi de ce se teme administraţia oraşului în următoarele două nopţi

Comunicat NĂUCITOR al Primăriei Târgu Mureş. Vezi de ce se teme administraţia oraşului în următoarele două nopţi

08 Iun 2012   •   17:39
Comunicat NĂUCITOR al Primăriei Târgu Mureş. Vezi de ce se teme administraţia oraşului în următoarele două nopţi

Primaria Targu Mures a postat astazi pe site-ul propriu un comunicat neobisnuit. La rubrica la care se anunta dezinsectii, asfaltari, nunti de aur si concursuri de miss, institutia avertizeaza ca orasul va trece prin doua nopti de cosmar, pana la alegeri. Din “informatii certe', Primaria aduce la cunostinta cetatenilor ca municipiul Targu Mures urmeaza sa fie “vandalizat'.

Redam integral comunicatul:

“Primaria Municipiului Tirgu-Mures detine informatii certe potrivit carora reprezentanti ai unor formatiuni politice, in cardasie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, in noptile premergatoare alegerilor din 10 iunie, imobilele si autoturismele din oras, prin lipirea de afise denigratoare, atentand la ordinea si linistea publica precum si la siguranta si integritatea bunurilor cetatenilor municipiului.

Pentru preintampinarea unor astfel de actiuni menite a crea deruta, confuzie si neliniste in randul locuitorilor precum si pentru protejarea bunurilor acestora, Primaria solicita sprijinul autoritatilor competente, in sensul depistarii acestor actiuni, identificarii si sanctionarii faptuitorilor conform legislatiei in vigoare.

Primarul municipiului Tirgu-Mures, dr. Dorin Florea, se adreseaza, in egala masura, cetatenilor orasului, rugandu-i sa sesizeze orice act de vandalism, apeland - prin Dispeceratul Integrat de Urgenta - tel. 112 (apel gratuit) institutiile statului abilitate a lua masuri pentru protejarea bunurilor cetatenilor, respectiv sa se adreseze echipajelor de ordine publica aflate in misiune de patrulare in cartiere.

Primarul municipiului are incredere in puterea de discernamant a targumuresenilor, fara deosebire de nationalitate, precum si in corecta apreciere a eforturilor primariei pentru asigurarea integritatii bunurilor cetatenilor si ale orasului'.

×