x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CONCERT DE CRĂCIUN / Cleopatra Stratan şi Steluţele Europei

CONCERT DE CRĂCIUN / Cleopatra Stratan şi Steluţele Europei

de Diana Scarlat    |    22 Dec 2008   •   00:00

Un dar minunat de Crăciun au primit toţi cei prezenţi sâmbătă seară la Sala Polivalentă din Bucureşti. Cleopatra Stratan şi grupul vocal al Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu au adus pe scenă cele mai frumoase cântece pentru copii.



Cleo, deţinătoare a şase recorduri mondiale la cei numai 5 ani ai săi, a invitat artiştii de-o şchioapă ai grupului Steluţele Europei să-i fie alături în singurul concert pe care l-a prezentat publicului în acest an. Steluţele i-au înmânat din partea World Records Academy, cea de-a şasea diplomă din carieră. Fiica interpretului Pavel Stratan a cântat şi a recitat împreună cu tatăl său pentru cei peste 3.000 de spectatori prezenţi sâmbătă seară pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti. În deschiderea concertului, Steluţele Europei au interpretat trei melodii din repertoriul Cleopatrei şi alte două piese de pe albumul "La vârsta de 3 ani", bucurându-se de aplauzele pline de entuziasm ale spectatorilor din aceeaşi generaţie.

"Steluţele Europei" sunt 40 de puşti foarte talentaţi pe care Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României îi sprijină pentru a deveni mari artişti. Membrii grupului au beneficiat de cursuri de canto şi de burse pentru a-şi perfecţiona performanţele. Au câştigat premii la mai multe concursuri naţionale de muzică şi interpretare şi au participat la emisiuni televizate. Clubul de Excelenţă Dan Voiculescu reuneşte în prezent peste 400 de membri. Copiii participă la cursuri gratuite de muzică, desen şi pictură, teatru, dans modern, informatică şi limbi străine.

×
Subiecte în articol: observator