x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Concerte - Artistii, solidari cu Teatrul de Opereta

Concerte - Artistii, solidari cu Teatrul de Opereta

18 Feb 2005   •   00:00

In aceasta seara, la ora 18:00, la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti, are loc un concert extraordinar.


CLAUDIA DABOVEANU

La spectacol participa toti solistii Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", corul, orchestra si baletul aceleiasi institutii de cultura. "Speram ca sala sa fie plina, pentru ca avem un invitat special, pe Tudor Gheorghe, un mare prieten al Teatrului de Opereta si al meu", spune directorul Operetei, Amza Saceanu.

Fondurile sunt destinate integral refacerii salii Teatrului de Opereta, partial distrusa de un incendiu. Biletele, cu preturi cuprinse intre 100.000 si 400.000 lei, se gasesc inca la casa de bilete a Teatrului "Ion Dacian", deschisa zilnic intre orele 9:00 si 19:00, sau rezervare prin telefon la numarul 313.63.48.

SHOW. Tot in beneficiul Operetei, luni, 28 februarie, la Opera Romana, are loc de la ora 19:00 un spectacol muzical-coregrafic cu invitati de seama, printre care Mihaela Mihai, Pavel Stratan, Nico, Doru Stanculescu, Marcel Pavel, Maria Ciobanu, Nicolae Voiculet, Viorica Flintasu, Gheorghe Turda etc. Prezinta Horia Moculescu si Iuliana Tudor.

PARTENERI.0 Spectacolul este organizat de Ministerul Culturii si Cultelor si de Centrul National de Arta "Tinerimea Romana", spectacol la care Jurnalul National este unul dintre partenerii media. Biletele se gasesc la casele de bilete ale Teatrului de Opereta "Ion Dacian" si ale Operei Nationale din Bucuresti.

×
Subiecte în articol: observator