x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Concerte şi concursuri în Centrul Istoric

Concerte şi concursuri în Centrul Istoric

10 Sep 2010   •   00:00

Printre invitaţi se numără şi cei de la Iris.



În acest week-end bucureştenii sunt invitaţi în Centrul Istoric pentru o avanpremieră a evenimentelor ce vor avea loc de Zilele Bucureştiului. Astfel, zona veche a Capitalei va deveni timp de trei zile locul unor concerte şi spectacole grupate în jurul a două principale puncte de atracţie: de la intersecţia Străzii Franceze cu Şepcari şi intersecţia Străzii Eugen Carada cu Lipscani. Aici vor cânta, printre alţii, artişti ca Byron, Urma, Deep Central şi Iris.

Fanfara Jandarmeriei va face un tur al Centrului Istoric sâmbătă, între 14:00 şi 16:00, făcând opriri la intersecţiile Lipscani - Smardan, Franceza -  Şelari şi într-un final Stavropoleos - Poştei, în aceasta din urmă susţinănd şi un miniconcert de jumătate de oră.

Sâmbătă seară, între 19:00 şi 22:00, la intersecţia străzilor Eugen Carada cu Lipscani vor continua concursurile cu premii, dar de data aceasta pe muzica lui Deep Central şi mai apoi Japhet cu QL. În paralel, la intersecţia străzilor Franceză cu Şepcari vor cânta Grimus şi Iris. Duminică vor avea loc alte trei concerte susţinute de o orchestră de muzică românească şi de trupele Byron şi Urma.

×
Subiecte în articol: observator