x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Concerte, spectacole şi ateliere - în weekend, la Târgul de sărbători "Laminor Winter Wonderland"

Concerte, spectacole şi ateliere - în weekend, la Târgul de sărbători "Laminor Winter Wonderland"

de Redacția Jurnalul    |    09 Dec 2023   •   06:40
Concerte, spectacole şi ateliere - în weekend, la Târgul de sărbători "Laminor Winter Wonderland"
Sursa foto: facebook

Concerte, spectacole şi ateliere pentru copii vor avea loc, în weekend, la Târgul de sărbători "Laminor Winter Wonderland".

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 3, la scena mare din Hala Laminor vineri va fi o seară Flashback 80's - 90's - 00's cu Dr. Alban şi The Hollygood Gang. Sâmbătă vor urca pe scenă Nicky Romero, Grassu XXL, Pukka şi Emergency Meeting, pe "Frozen Beats". Biletele la concerte costă 50 de lei şi sunt disponibile pe LaminorArena.com.

Mai multe spectacole realizate de Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică vor fi prezentate vineri, sâmbătă şi duminică. Intrarea este liberă.

La atelierele creative, copiii vor modela baloane, îşi pot picta chipurile, vor participa la jocuri teatrale sau vor învăţa cum să construiască o păpuşă. De asemenea, aceştia se pot delecta la spectacolele cu personaje pe catalige, în fiecare zi din weekend, în intervalul orar 15,00 - 20,00.

Moş Crăciun îi va primi pe copii în "audienţă", la casa special amenajată pentru el, pregătit să asculte dorinţele celor mici şi să împartă cadouri. Va fi însoţit de spiriduşi.

În zona outdoor a târgului este amenajat un patinoar cu o suprafaţă de 608 metri pătraţi, unde accesul este gratuit. Cine nu are patine poate închiria o pereche cu 20 de lei pentru 90 de minute.

La târg sunt căsuţe cu bunătăţi, un brad împodobit şi un carusel.

Târgul "Laminor Winter Wonderland" rămâne deschis până pe 2 ianuarie 2024.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×