x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Condica de reclamatii

Condica de reclamatii

03 Aug 2005   •   00:00
DE RASUL LUMII. Dinu Maxer spune ca, vara aceasta, are probleme cu gandacii, unde prezinta un show, la Jupiter: "Sunt negri si enervanti. Ti se urca si pe cap. Daca lasi un prosop pe balcon, il gasesti plin de astfel de insecte. In plus, ma mai enerveaza preturile la fructe. Nu e normal ca un kilogram de piersici sa coste peste 50.000 de lei. Ce se fac parintii ai caror copii poftesc? De unde atatea lovele? Am vazut oameni care cumparau doar o caisa sau o piersica. Suntem de rasul lumii!" (Simona Ecovoiu)

FODOR, SUPARAT RAU. Mai furios pe conditiile de pe Litoral este solistul trupei Krypton, Razvan Fodor: "Le doresc tuturor sa dea faliment, vorbesc despre cei care se ocupa de serviciile turistilor, pentru a fi inlocuiti de afaceristi mai seriosi. Nu e normal sa astepti o halba cu bere mai mult de 20 de minute ori sa stai la coada pentru a manca o latura de ciorba. Parca ne-am intoarce, din nou, la vremurile alea, comuniste. Sa nu se mai mire nimeni de faptul ca romanii aleg sa petreaca concediul in alta tara. Si eu voi face la fel. Aici, nu-i de stat!" (Simona Ecovoiu)

TURCASIU, ATACATA DE MUSCULITE. Interpreta Anca Turcasiu se afla pe Litoral de la 1 iulie. Se si distreaza, dar mai ales munceste seara de seara non-stop, de la ora 21:00 pana la miezul noptii. Este prezentatoarea unui supershow interactiv, la Majestic, in Olimp. Anca se declara multumita, in general, de ceea ce a gasit la mare. Asta nu-nseamna ca n-are nemultumiri. De exemplu, cel mai tare si mai tare o enerveaza musculitele de pe plaja, din cauza carora ii e imposibil sa stea linistita la soare. Anca e o fiinta discreta, care nu vrea sa supere pe nimeni. Stiti cum s-ar traduce liber reclamatia ei? Mai curatati plaja de gunoaie, oameni buni! Daca n-ar mai fi prin nisip resturi de pizze, shaorme si alti coceni, nici drosofilele bastinase n-ar mai da navala peste noi!

BUCATARII N-AU ZECE MAINI. Cosmin Selesi e catranit nevoie mare. Coprezentator la "Nationala de Bere - Batalionul distractionar", alaturi de Dan Helciug, Cosmin e suparat pe ospatarii de la malul Marii Negre. "Sunt aroganti si obraznici. Iau masa zilnic cu prietena mea si trebuie sa-mi stapanesc furia pentru ca, dupa aproape 20 de minute de asteptat comanda, cand indraznesti sa-ntrebi daca mai vine sau nu mancarea, chelnerul te lamureste afectat ca bucatarii n-au, totusi, 10 maini!" (Miruna Mihalcea)

×
Subiecte în articol: observator