x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Condusă pe ultimul drum, în loc să dea BAC-ul! O tânără de 19 ani a murit într-un accident auto

Condusă pe ultimul drum, în loc să dea BAC-ul! O tânără de 19 ani a murit într-un accident auto

04 Iun 2015   •   10:19
Condusă pe ultimul drum, în loc să dea BAC-ul! O tânără de 19 ani a murit într-un accident auto
Sursa foto: Daiana CARMINA / Facebook.com

Daiana Carmina, o adolescentă de 19 ani din Oțelu Roșu, județul Caraș-Severin, a murit aseară în urma unui cumplit accident de circulație pe raza localității Măru.

Citeşte şi ACCIDENT pe DN1, lângă Liceul Francez! Traficul e îngreunat

Tânăra conducea din direcţia Măru către Zăvoi şi, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă pe sensul opus de mers şi s-a oprit cu autoturismul în staţia de reglare a gazelor naturale Măgura, pe care a avariat-o, potrivit expressdebanat.ro.

Citeşte şi TRAGEDIE! O fetiţă de 2 ani a căzut dintr-o căruţă şi a murit

În autoturism se mai aflau patru tineri cu vârste de 18 şi 19 ani, care au fost răniţi și au fost transportați la spital cu multiple traumatisme.

Citeşte şi Tragedie de 1 iunie: Un bebeluş a murit şi doi copii au fost răniţi, într-un accident auto provocat de mama lor!

Deși echipajele de intervenție de la Caransebeș și Oțelu Roșu au acționat prompt, pentru tânăra șoferiță nu s-a mai putut face nimic.


FOTO: expressdebanat.ro

Astfel, acum, în loc să se pregătească de bacalaureat, tânăra, elevă în clasa a XII-a Electromecanică la Colegiul Bănățean Oțelu Roșu, va fi condusă pe ultimul drum de către rude și prieteni.


×
Subiecte în articol: ultimul drum bac bacalaureat accident auto