x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE! O fetiţă de 2 ani a căzut dintr-o căruţă şi a murit

TRAGEDIE! O fetiţă de 2 ani a căzut dintr-o căruţă şi a murit

04 Iun 2015   •   08:39
TRAGEDIE! O fetiţă de 2 ani a căzut dintr-o căruţă şi a murit
Sursa foto: Foto: arhivă Antena 3

O fetiţă de doi ani din judeţul Vaslui a murit, miercuri după-amiază, după ce a căzut din căruţa în care se afla împreună cu un văr de-al său, în vârstă de 14 ani, şi a fost târâtă peste un kilometru.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor vasluieni, fetiţa se afla, împreună cu un văr de-al său, într-o căruţă a familiei pe un drum sătesc din localitatea Rediu Galian, iar la un moment dat, din cauza unui şanţ, cei doi copii s-au dezechilibrat şi au căzut, potrivit ANTENA 3.

Citeşte şi ACCIDENT pe DN1, lângă Liceul Francez! Traficul e îngreunat

Haina cu care era îmbrăcată fetiţa a rămas agăţată de partea din faţă a căruţei, iar copila a fost târâtă pe jos peste un kilometru.

Băiatul, care a suferit escoriaţii la un picior, a strigat după ajutor, iar mai mulţi localnici au intervenit pentru a opri căruţa.

Citeşte şi Condusă pe ultimul drum, în loc să dea BAC-ul! O tânără de 19 ani a murit într-un accident auto

Calul a fost oprit cu greutate de către localnici, iar fetiţa a fost urcată apoi într-o maşină şi dusă la un centru medical de permanenţă din satul învecinat. Între timp, s-a solicitat şi intervenţia unei ambulanţei, în zonă fiind trimis un echipaj de terapie intensivă mobilă, precum şi un elicopter SMURD.

"Din păcate, fetiţa nu a mai putut fi salvată, în pofida manevrelor de resuscitare făcute de către echipajul medical al ambulanţei. În acest caz, poliţiştii de la Biroul Poliţiei Rutiere Vaslui desfăşoară cercetări pentru ucidere din culpă", a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Citeşte şi Tragedie de 1 iunie: Un bebeluş a murit şi doi copii au fost răniţi, într-un accident auto provocat de mama lor!

În urma anchetei preliminare, poliţiştii au constatat că fetiţa de doi ani fusese lăsată nesupravegheată de către mama sa.

×
Subiecte în articol: tragedie vaslui fetita deces caruta