x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Confruntare cu pistoalele în Suceava. Un bărbat a vrut să-şi împuşte prietenii care l-au supărat

Confruntare cu pistoalele în Suceava. Un bărbat a vrut să-şi împuşte prietenii care l-au supărat

de Agerpres    |    23 Oct 2011   •   05:59

Un sucevean a fost retinut de politie si este cercetat penal, dupa ce a intrat cu forta intr-un apartament, noaptea trecuta, si a tras cu un pistol pe fondul unui conflict spontan cu alti barbati.

Din verificarile politistilor reiese ca in apartamentul respectiv s-au aflat mai multe persoane care au consumat bauturi alcoolice. Pe fondul consumului de alcool, intre o parte dintre participanti si un barbat de 30 de ani din municipiul Suceava s-a produs un conflict spontan, acesta din urma amenintandu-i cu pistolul cu bile de cauciuc.

Drept urmare, a fost dezarmat si scos afara din apartament de catre alti doi barbati. Ulterior, barbatul a revenit cu intentia de a se razbuna si nemultumit de faptul ca nu a fost reprimit in apartament a executat doua focuri de arma in usa de acces, din care unul in zona yalei, iar dupa spargerea usii a patruns in holul apartamentului si a mai executat un foc in usa de acces intr-una din incaperi.

Speriate de cele intamplate, persoanele din apartament s-au ascuns, iar autorul a plecat din zona pentru a nu fi identificat de organele de politie.

Suspectul a fost prins pe raza municipiului Suceava.

In cauza s-a intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari fata de suspect sub aspectul savarsirii infractiunilor de violare de domiciliu si uz de arma letala fara drept, dispunandu-se inceperea urmaririi penale fata de acesta si retinerea pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava.

×