x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Consilierul prezidențial Diana Păun: Campania de vaccinare anti-COVID este un succes

Consilierul prezidențial Diana Păun: Campania de vaccinare anti-COVID este un succes

28 Ian 2021   •   16:52
Consilierul prezidențial Diana Păun: Campania de vaccinare anti-COVID este un succes

Consilierul prezidențial Diana Păun a declarat joi că actuala campanie de vaccinare anti-COVID este un succes.

„Campania de vaccinare anti-COVID este un succes. O spun statisticile europene. Încă de la începutul campaniei ne aflăm pe primele locuri la nivel european, ceea ne dă speranţa că lucrurile se fac organizat şi că populaţia României a conştientizat gravitatea pandemiei şi importanţa vaccinării iar gradul de convingere a populaţiei a atins cote îmbucurătoare", a afirmat Păun la dezbaterea online "Vaccinarea, prezent şi viitor", organizată de DC Media Group.

De asemenea, aceasta a afirmat că trebuie să ne asigurăm că se va realiza „o imunizare în masă”, cât și să respectăm în continuare măsurile de protecție, mai ales în contextul noii tulpini apărute în Europa. 

„Preşedintele României a lansat în toate mesajele şi acţiunile sale publice ideea educaţiei pentru sănătate şi a prevenţiei şi mă bucur că aceste mesaje au dat roade. Vaccinarea a adus beneficii enorme omenirii. (...) Îi sfătuiesc pe toţi cei care vor să se vaccineze să se informeze corect şi să-i informeze, la rândul lor, pe cei din jur pentru a reuşi să-i convingem pe nehotărâţi că acesta este modul de a reveni cât mai repede la viaţă. (...) Este mai uşor şi mai ieftin să previi, decât să tratezi", a adăugat consilierul. 

×
Subiecte în articol: vaccin anti-covid Diana Păun vaccinare