x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constanţa: Peste 60.000 de persoane, aşteptate la Liberty Parade

Constanţa: Peste 60.000 de persoane, aşteptate la Liberty Parade

23 Iul 2010   •   00:00

Peste 60.000 de persoane sunt aşteptate să participe, în weekend, la Liberty Parade, evenimentul urmând să se desfăşoare, la fel ca în fiecare an, în şase staţiuni din sudul litoralului. Fanii vor avea parte de 16 ore de muzică electronică şi dans.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va începe sâmbătă, la ora 16.00 în staţiunea Olimp.

Caravana Liberty Parade, compusă din trei camioane descoperite, în care DJ-ii vor mixa live, va defila apoi pe traseul Olimp - Neptun - Jupiter - Cap Aurora - Venus şi Saturn.

Camionul Vibe FM va fi pus în mişcare de muzica lui Christian Green, Cristi Stanciu, Paul Damixie şi Bogdan Popoviciu.

Pe camionul Pepsi vor mixa DJ Elf, Snatt&Vix, Alexuuu&TDK, iar pe camionul Liberty Parade vor fi prezenţi Carlos&Jasc, Sllash&Doppe şi DJ Dark.

Caravana formată din persoane costumate cât mai original şi colorat, cu fluiere, ochelari de soare şi peruci va ajunge în jurul orei 20.00 la Liberty Parade Arena, aflată pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Maratonul de zeci de mii de waţi va fi deschis de duo-ul NTFO, informează Mediafax. Muzica va fi însoţită de imagini video pe ecrane uriaşe şi de lasere. Gazda evenimentului este DJ-ul Vali Bărbulescu.

După miezul nopţii, vor mixa DJ Andi, Liviu Hodor şi DJ Optick, urmaţi de cei trei membri care alcătuiesc Above&Beyond, de Vika Jigulina, singura femeie DJ de la Liberty Parade şi de Mihai Popoviciu (Hermannstadt Collective).

Imnul oficial al caravanei Liberty Parade, "Free Your Mind", este cântat de Vibers feat. Connect-R.

Pentru ca parada să se desfăşoare fără probleme, în cele două zile, o autospecială de stins incendii, cu echipaj complet, din cadrul Secţiei de Pompieri Mangalia, va asigura asistenţă tehnică de specialitate.

×
Subiecte în articol: special observator