x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constanţa: Şofer mort în urma coliziunii dintre două autoturisme, pe DN 38, în apropiere de Techirghiol

Constanţa: Şofer mort în urma coliziunii dintre două autoturisme, pe DN 38, în apropiere de Techirghiol

02 Apr 2019   •   21:20
Constanţa: Şofer mort în urma coliziunii dintre două autoturisme, pe DN 38, în apropiere de Techirghiol

Un bărbat a murit după ce, marţi seară, pe DN 38, în apropierea localităţii Techirghiol, a pierdut controlul direcţiei maşinii pe care o conducea, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, şoferul autovehiculului care circula regulamentar a suferit un traumatism abdominal, era conştient şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Din primele verificări ale poliţiştilor a reieşit că bărbatul vinovat de producerea accidentului rutier, în vârstă de 32 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, într-o curbă periculoasă pierzând controlul volanului.

"Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Agigea, a condus un autoturism pe DN 38, în afara localităţii Techirghiol, dinspre Moviliţa către Techirghiol şi, ajungând la km 6 + 100 m, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei către stânga şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 58 ani, din Mereni. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul la faţa locului al conducătorului auto de 32 ani şi vătămarea corporală uşoară a celuilalt şofer. Ambii conducători auto se aflau singuri în autoturisme", a transmis IPJ Constanţa.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: constanta accident