x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Continuă războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. În plin divorț, cei doi s-ar fi luat la bătaie la Snagov

Continuă războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. În plin divorț, cei doi s-ar fi luat la bătaie la Snagov

24 Sep 2022   •   15:34
Continuă războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. În plin divorț, cei doi s-ar fi luat la bătaie la Snagov

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au prezentat, vineri seara, la Poliția Snagov, județul Ilfov, acuzându-se reciproc de agresiune. Cei doi s-au ales cu dosare penale și au primit și ordine de protecție unul împotriva celuilalt.

"La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi  numărul de urgenţă 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliţiei faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt", a transmis, vineri seară, IPJ Ilfov.  

Anamaria Prodan a recunoscut că l-a lovit pe fostul soț, dar doar pentru a se apăra pentru că acesta a venit cu amenințări duhnind a alcool. Ea le-a spus poliţiştilor că Reghecampf ar fi luat-o de păr, iar martor la incident a fost şoferul impresarei,scrie Antena3 

Mai mult, Anamaria Prodan a lansat acuzații şi la adresa poliţiei pe care o acuză că nu îşi face treaba şi nu îi ia probe fostului soț pentru a-i determina alcoolemia. 

"Poliţia nu vrea să ia probe de sânge. Toată lumea se uită, zâmbește că noi locuim în Snagov şi suntem celebrități. 

Același poliţist care acum câteva luni mi-a luat mie declaraţie când la fel a venit peste noi în casă, când la fel a venit în stare de ebrietate cum este şi acum, o să-l vedeţi cum arată.

Nu se poate să stăm să vină să ne omoare în casă şi să vină poliţia să îşi dea seama pe urmă că au greșit că nu a luat prima dată măsuri. Ne-a înjurat, ne-a ameninţat că ne omoară ", a spus Anamaria Prodan după audieri. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit în 2021 după un mariaj care a durat 15 ani. În prezent, tehnicianul este implicat într-o relație cu Corina, o tânără de 29 de ani cu care are un copil.
 

 

×