x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copilul violat de „antrenorul de genii” a avut dese dispariții de acasă

Copilul violat de „antrenorul de genii” a avut dese dispariții de acasă

de Redacția Jurnalul    |    22 Iul 2024   •   16:00
Copilul violat de „antrenorul de genii” a avut dese dispariții de acasă

Copilul în vârstă de 14 ani, violat de bărbatul de 39 de ani, cunoscut ca „antrenorul de genii”, a avut dese dispariții de acasă, însă de fiecare dată a fost găsit de polițiști și dus în familie. Părinții băiatului au vrut să știe dacă disparițiile au avut legătură cu agresorul.

În urma petițiilor formulate de către părinții băiatului de 14 ani cu privire atât la dispariția acestuia, cât și la interacțiunea pe care o avea cu bărbatul, în vârstă de 39 de ani, cercetările au fost preluate de către Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale, spun reprezentanții Poliției Capitalei.

În acest sens, a fost constituit un grup de lucru.

„Astfel, în urma investigațiilor specifice efectuate în cauză, în perioada sesizată, a reieșit faptul că, pe tot parcursul cercetărilor, minorul a fost instituționalizat într-un centru, aparținând DGASPC - Sector 6. Totodată, în urma verificărilor efectuate în urma sesizărilor, nu au fost identificate acțiuni concrete efectuate de bărbatul în cauză, față de minor, astfel încât să rezulte dincolo de orice dubiu existența elementelor materiale ale vreunei infracțiuni. În acest context, a fost dispusă soluția de clasare, prin unitatea de parchet competentă în cauză”, transmite, luni, Poliția Capitalei.

Ulterior, în urma ultimei plângeri, înregistrată după ce băiatul de 14 ani s-a reîntors în familie, au rezultat fapte privind săvârșirea infracțiunii de viol, faptă probată de polițiști din cadrul Secției 26 Poliție.

În urma infracțiunii, „antrenorul de genii” a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: copil genii viol