x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A murit unul dintre cei șase copii loviți pe trecerea de pietoni de un șofer băut și fără permis, în Petroșani

A murit unul dintre cei șase copii loviți pe trecerea de pietoni de un șofer băut și fără permis, în Petroșani

de Andreea Tiron    |    22 Dec 2022   •   09:59
A murit unul dintre cei șase copii loviți pe trecerea de pietoni de un șofer băut și fără permis, în Petroșani
Sursa foto: HD365TV

Șase copii au fost loviți de o mașină pe o trecere de pietoni din Petroșani seara trecură. Șoferul de 19 ani era băut și a fugit de la locul accidentului. A fost identificat de polițiști și reținut. Unul dintre copiii accidentați a decedat în această dimineață

Șoferul care a lovit șase copii pe o trecere de pietoni din Petroșani nu posedă permis de conducere și avea o alcoolemie de 0,81 la mie în aerul expirat. Tânărul a fost reținut de polițiști când a fost găsit.

Potrivit Poliției Hunedoara, șoferul în vârstă de 19 ani care a produs accidentul pe trecerea de pietoni din Petroșani avea o alcoolemie de 0,81 la mie în aerul expirat. El a fost audiat și apoi reținut, transmite joi dimineața Poliția Hunedoara.

Accidentul s-a petrecut miercuri seara, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani. Toți cei șase copii cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani au fost răniți.

Minorii sunt de la Şcoala de Fotbal Damian Militaru şi au participat la un banchet de sfârşit de an competiţional. 

Față de șoferul în vârstă de 19 ani, care conducea mașina deși nu avea permis și era băut, au fost extinse cercetările și pentru ucidere din culpă.

accident Petrosani

×
Subiecte în articol: copil mort accident Petroșani sofer baut