x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copil tuns de profesoară, pe motiv ca avea părul prea mare (VIDEO)

Copil tuns de profesoară, pe motiv ca avea părul prea mare (VIDEO)

05 Oct 2011   •   11:29
Copil tuns de profesoară, pe motiv ca avea părul prea mare (VIDEO)

Un copil de 12 ani de la o scoala din Tirgu Ocna a fost tuns de profesoara de romana pentru ca avea parul prea mare si il incomoda la scris, dupa parerea acesteia, potrivit ziaruldebacau.ro. Sursa citata mentioneaza ca fratele mai mare al copilului are si el probleme din cauza parului, pe care profesorii nu-l vad cu ochi buni. Din declaratiile mamei, profesoara a umilit intai elevul, facandu-l tigan si cioban in fata clasei. Mergand sa ceara lamuriri, tatal copilului a fost amenintat cu politia si dat afara din scoala de catre directoarea scolii.

Profesoara recunoaste ca a taiat parul copilului, insa spune ca a fact-o cu intentii bune. Parintii sunt revoltati si spun ca se vor adresa instantei.

Un alt copil, o fetita, s-a trezit cu nota scazuta la Purtare fiind abia in clasa a doua.

Maria Bogdan, directoarea scolii, sustine ca familia Pruteanu este cu probleme in relatia cu institutia de invatamint. Ea a recunoscut nota scazuta la Purtare a fetitei de clasa a doua, insa nu a putut explica pentru ce fapte s-a luat aceasta deizie si a preferat sa dea vina pe Consiliul Profesoral, care ar fi hotarat acest lucru.

×