x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Corneliu Vadim Tudor, repus de instanţă preşedinte al PRM, însă decizia nu este definitivă

Corneliu Vadim Tudor, repus de instanţă preşedinte al PRM, însă decizia nu este definitivă

de Mediafax    |    28 Noi 2013   •   17:09
Corneliu Vadim Tudor, repus de instanţă preşedinte al PRM, însă decizia nu este definitivă

Corneliu Vadim Tudor a fost repus în funcţia de preşedinte al Partidului România Mare (PRM), printr-o decizie de joi a Tribunalul Bucureşti care nu este însă definitivă, după ce în 27 iulie, la un congres organizat în Alba Iulia, s-a decis excluderea sa din formaţiunea politică.

Decizia luată de judecătorii Tribunalului Bucureşti poate fi atacată cu apel.

La dezbaterile din acest dosar, Vadim Tudor a susţinut că a fost exclus în mod ilegal din partidul pe care l-a înfiinţat.

"Aceştia sunt nişte oameni care vor să fure creaţia mea, opera mea. I-am dus de patru ori în Parlamentul României şi de patru ori în Parlamentul European. I-am făcut deputaţi, senatori şi primari şi acum, când nu mai am ce să le ofer, s-au coalizat împotriva mea", s pus Vadim Tudor, în faţa instanţei, la termenul din 29 octombrie.

La 27 iulie, în cadrul Congresului PRM organizat la Alba Iulia, s-a hotărât excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor, prin vot deschis, înregistrându-se doar patru voturi "împotrivă" şi trei abţineri, din totatul celor aproximativ 700 de delegaţi prezenţi.

Tot atunci, Gheorghe Funar a fost ales în funcţia de preşedinte al PRM, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate.

×
Subiecte în articol: prm congres prm corneliu vadim tudor