x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cozmin Guşă, audiat la DNA: Realitatea TV merge mai departe. Cei care ne fac probleme sunt din zona politică

Cozmin Guşă, audiat la DNA: Realitatea TV merge mai departe. Cei care ne fac probleme sunt din zona politică

17 Oct 2013   •   14:45
Cozmin Guşă, audiat la DNA: Realitatea TV merge mai departe. Cei care ne fac probleme sunt din zona politică

Cozmin Guşă s-a prezentat, astăzi, la DNA în dosarul insolvenţei Realitatea Media. Procurorii i-au adus la cunoștință învinuirile aduse societății pe care o conduce, în calitate de administrator.

"Procurorii prezumă că anumite documente ar fi nişte falsuri, dar vom demonstra că nu este aşa. Realitatea TV merge mai departe. Îl asigur pe Victor Ponta că nu vreau să intru în politică. Cei care ne fac probleme sunt din zona politică, cu cei doi exponenţi Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta", a declarat Cozmin Guşă, la ieşirea din sediul DNA.

La venirea la DNA, Gușă a spus că problemele sale sunt create de Victor Ponta și Sebastian Ghiță, nemulțumiți de activitatea Realitatea TV şi dorind să o bage în faliment. Întrebat de ce nu au făsit plătite salariile la Realitatea TV, Gușă a spus că sunt probleme mari de recuperare a banilor din piață și de la stat, dar că situaţia va fi reglată.

DNA a anunţat oficial, marţi, că Maricel Păcuraru este urmărit penal în dosarul Realitatea Media. El este acuzat de spălare de bani şi evaziune fiscală, infracţiuni ce i-au fost aduse la cunoştinţă luni seară. Păcuraru este acuzat ca a majorat artificial capitalul de la Realitatea Media pentru a deţine controlul companiei şi apoi a cerut insolvenţa pentru a pune mâna pe televiziune, anunţă Româniatv.net.

"În cauza penală mediatizată prin comunicatul de presă menţionat mai sus, procurorii efectuează acte de urmărire penală faţă de următoarele persoane: AMARIȚEI MIREL MIRCEA, PĂCURARU MARICEL, BARBU SORIN IONUŢ.

Din probele administrate până în prezent, s-a stabilit că cei trei învinuiţi, în cadrul procedurii insolvenţei SC Realitatea Media, au derulat acţiuni infracţionale, inclusiv prin antedatarea contractelor de cesiune, cu scopul de a prejudicia societatea respectivă.

Gușă a declarat presei, la venirea la DNA, că problemele sale sunt create de Victor Ponta și Sebastian Ghiță, nemulțumiți de activitatea Realitatea tv, dorind să o bage în faliment.

Întrebat de ce nu au făsit plătite salariile la Realitatea tv, Gușă a spus că sunt probleme mari de recuperare a banilor din piață și de la stat, care vor fi reglate.

Maricel Păcuraru, asociatul lui Cozmin Guşă la Realitatea Media, este urmărit penal de procurorii DNA pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, informează România TV. 

- See more at: http://www.b365.ro/cozmin-gu-a-audiat-la-dna_196180.html#sthash.KGkdV9DE.dpuf


×
Subiecte în articol: cozmin gusa dna realitatea media insolventa