x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Criminala din Drumul Taberei s-a predat Politiei

Criminala din Drumul Taberei s-a predat Politiei

de Violeta Fotache    |    07 Dec 2005   •   00:00
Criminala din Drumul Taberei s-a predat Politiei

Principala suspecta in cazul crimei din Drumul Taberei s-a predat aseara tarziu politiei. Cristina Piciorus, care fusese data ieri in urmarire generala, s-a prezentat la Postul de Politie din localitatea teleormaneana Piatra si a recunoscut crima.

Principala suspecta in cazul crimei din Drumul Taberei s-a predat aseara in jurul orei 23:00 politiei, a declarat comisarul sef Marian Alexandru, seful Politiei Zimnicea. Nicoleta Cristina Piciorus (foto), care fusese data ieri in urmarire generala, s-a prezentat la sediul Postului de Politie din localitatea teleormaneana Piatra si a recunoscut crima pentru care era acuzata. Inainte sa se predea, femeia a mers la domiciliul parintilor sa-si vada copii. Influentat de prezenta presei, tatal criminalei a convins-o pe aceasta ca e mai bine pentru ea daca se preda. Criminala a fost adusa de anchetatorii bucuresteni in sediul Politiei Capitalei. Se pare ca, asasina ar fi declarat aseara in timp ce era in arestul Postului de Politie din Piatra ca nu a actionat singura. Nascuta in anul 1972, Cristina este de loc din Piatra de Teleorman si are doi copii.

CRISTINA PICIORUS

ADIO. Ieri dupa-amiaza, Cristina si-a sunat parintii, care locuiesc in comuna teleormaneana Piatra, de la un post telefonic din Bucuresti si le-a spus ca vrea sa se sinucida. Ea le-a spus ca vrea sa-si ia adio de la ei si de la cei doi copii ai sai, unul de 8 si celalat de 10 ani, ambii aflati sub tutela bunicilor. Cristina a cerut sa vorbeasca si cu copiii sai, dar tatal ei, Valentin Dobrescu, a refuzat acest lucru, moment in care tanara a intrerupt convorbirea. Valentin Dobrescu a refuzat sa comenteze situatia in care se afla fiica lui, dar ne-a declarat totusi ca se roaga la Dumnezeu sa-i dea sanatate, pentru ca "am doi nepotei pe care trebuie sa-i cresc".

PROBLEME CU LEGEA. Cristina a facut inchisoare pentru furt calificat la Penitenciarul Targsor, fiind eliberata in 25.05 2004. Mai mult, ea avea interdictie sa intre in Bucuresti. In luna octombrie 2005, femeia a fost internata de parinti la un spital de psihiatrie din Zimnicea, pentru depresie.

FAMILIE BUNA. Parintii fetei, Maria si Valentin Dobrescu, au locuit in Alexandria pana la pensionare. Ei sunt cunoscuti in comuna ca niste oameni culti si cumsecade. Barbatul este fost profesor, iar sotia lui educatoare. Oamenii din sat spun despre Cristina Piciorus ca este o femeie cumsecade si ca este chiar abolventa a Facultatii de Litere din Bucuresti. Ea mai are un frate care locuieste in capitala, si este analist programator.

Cristina a locuit un timp in casa din Aleea Florilor, care apartine lui Radu Cristian, dar a fost data afara dupa ce acesta si-a dat seama ca ii lipsesc bani din casa. Ca sa fie sigur ca-si recupereaza banii, Radu Cristian a plecat impreuna cu femeia la parintii ei, cerandu-le acestora sa-i returneze banii. Cu 10 zile inainte de comiterea crimei, Cristina a plecat din Piatra spunandu-le parintilor ca se duce la Bucuresti, la Radu Cristian. Parintii au sfatuit-o sa nu plece, intrucat ea fusese alungata de acesta din casa.

CRIMA. "Eviscerat" in propria casa, Cristian Radu a fost gasit la 1 decembrie, in jurul pranzului, in apartamentul sau din cartierul Drumul Taberei, chiar de vecini. Oamenii i-au spart usa, incercand sa opreasca apa care se scurgea din apartament. Barbatul de 46 de ani zacea mort pe pat, cu capul zdrobit si golit de creierul "varsat" alaturi. Pieptul si abdomenul erau spintecate. Taietura mergea de sus pana jos, la organele genitale si pe orizontala. Organele interne i-au fost scoase si asezate langa cadavru.

×
Subiecte în articol: observator drumul taberei