x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Criminalul de la Perla trebuia să fie audiat luni după-amiază la Secţia 14 Poliţie

Criminalul de la Perla trebuia să fie audiat luni după-amiază la Secţia 14 Poliţie

06 Mar 2012   •   08:01
Criminalul de la Perla trebuia să fie audiat luni după-amiază la Secţia 14 Poliţie

Agentul de politie Gheorghe Vladan, reclamat de sotie la Sectia 14 Politie, fusese convocat pentru luni dupa-amiaza, pentru a fi audiat, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Oficialul politiei a precizat ca in data de 1 martie Florina Vladan a reclamat la Sectia 14 de Politie faptul ca sotul sau o ameninta. Ambele parti au fost convocate telefonic la Sectie pentru luni, la ora 14:00. Diana Sarca a spus ca barbatul nu s-a prezentat.

Ieri, in jurul orei 17:30, intr-o criza de gelozie, Gheorghe Vladan a intrat in coaforul unde lucra sotia sa. Casiera a incercat sa-l dea afara, iar politistul a scos pistolul pe care il purta la spate si i-a tras un glont in cap, femeia decedand pe loc.

Apoi agentul a tintit-o pe sotia sa, Florina, in care a tras trei focuri de arma, dupa care Gheorghe Vladan a continuat sa traga in celelate persoane din zona, ranind sase.

Prim-adjunctul procurorului general al Romaniei, Marius Iacob a precizat ca Vladan detinea din octombrie 2010 un pistol Glock de 9 milimetri, achizitionat dintr-un magazin de specialitate, dupa ce primise permis de port arma.

Dosarul in baza caruia politistului i-a fost eliberat permisul de port arma a fost solicitat de anchetatori de la Politia Romana.

Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, a declarat, luni, ca "personajul" care a deschis focul la coaforul din complexul Perla este politist din 2007, angajat din sursa externa. "E un personaj, ca nu pot sa ii mai spun politist, din 2007, angajat din sursa externa. Astea sunt datele pana acum", a spus Berca.

×