x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crucea Rosie a instruit peste 2.500 de angajaţi pentru domeniul medico-social

Crucea Rosie a instruit peste 2.500 de angajaţi pentru domeniul medico-social

21 Oct 2015   •   23:33

Proiectul “PRO-Sănătate – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din România la programele de formare profesională continuă” a calificat 2.520 de angajaţi din sistemul medico-social. Aceştia au foarte mari şanse de a-şi găsi locuri de muncă în sistemul sanitar, cu noile calificări.

Proiectul a fost implementat de Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, CATALACTICA, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România și Fundația pentru Recuperare, Integrare și Promovare Socială ECHOSOC, în perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015, fiind cofinanţat din Fondul Social European – Investeşte în Oameni! prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. S-au organizat 90 de cursuri pentru opt programe de formare profesională.

Obiectivul proiectului a fost reprezentat de creșterea nivelului de calificare a angajaţilor din domeniul medico-social, astfel încât proiectul să contribuie la facilitarea şi îmbunatatirea accesului și participării la programe de formare profesională continuă.
 

×