x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cumpărătorii se plâng de Black Friday. Oamenii au reclamat la Protecţia Consumatorului reducerile fictive

Cumpărătorii se plâng de Black Friday. Oamenii au reclamat la Protecţia Consumatorului reducerile fictive

04 Dec 2013   •   08:25
Cumpărătorii se plâng de Black Friday. Oamenii au reclamat la Protecţia Consumatorului reducerile fictive

După nebunia Black Friday, care a rotunjit substanţial conturile comercianţilor, mulţi români descoperă că ofertele nu au fost atât de bune, ba chiar că au fost înşelaţi. Dovadă stau plângerile depuse la Protecția Consumatorului, relatează digi24.ro. Vestul ţării conduce în topul reclamaţiilor.

Principala problemă reclamată a vizat reducerile fictive. Mulţi cumpărători au descoperit că marile reduceri oferite de Black Friday erau, de fapt, preţurile normale ale obiectelor electrocasnice sau electronice.

Pe locul doi în topul plângerilor apar magazinele online care au acceptat comenzi, le-au confirmat prin email, au retras banii de pe carduri, iar apoi şi-au înştiinţat clienţii că nu mai pot onora comanda pe motiv că stocul a fost epuizat.

Cei de la Protecţia Consumatorului se aşteaptă şi la alte plângeri. Spun însă că astfel de reclamaţii sunt cel mai greu de verificat pentru că multe dintre magazinele online au sedii doar pe hârtie.

×