x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cuţitarul din Berceni, arestat preventiv

Cuţitarul din Berceni, arestat preventiv

de Lucian Florea    |    20 Feb 2008   •   00:00

Bucureşteanul care a înjun­ghiat mortal un tânăr la începutul săp­tămânii trecute în cartierul Ber­ceni a fost arestat ieri pentru 29 de zile de magistraţii Tribunalului Bucureşti

Bucureşteanul care a înjun­ghiat mortal un tânăr la începutul săp­tămânii trecute în cartierul Ber­ceni a fost arestat ieri pentru 29 de zile de magistraţii Tribunalului Bucureşti. Cătălin Ciuparu are 23 de ani şi s-a predat luni, la o săp­tămână după atac. El a recunoscut crima, dar susţine că nu a fost un act premeditat. Alături de Ciuparu a fost arestat preventiv pentru zece zile şi un prieten de-al aces­tuia, Ernesto Robert Tarantino, acu­zat de favorizarea infractorului. Alţi doi tineri din anturajul suspecţilor fuseseră reţinuţi pentru 24 de ore de procurori, dar ulterior nu s-a mai cerut arestarea preventivă.

 

Altercaţia s-a produs într-o staţie de autobuz la 11 februarie. Două grupuri s-au luat la ceartă din nişte motive banale, iar Cătălin Ciuparu a scos un briceag. L-a în­junghiat mortal de Andrei Răzvan Tătar şi a rănit alte trei persoane, apoi a fugit împreună cu complicii săi. Poliţia Capitalei l-a căutat timp de o săptămână, i-a întocmit portretul-robot şi a cerut sprijinul populaţiei, dar agresorul s-a prezentat în cele din urmă singur în faţa anchetatorilor. Pentru fapta sa, “cuţitarul” riscă până la 25 de ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: observator