x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dalli nu cedează

Dalli nu cedează

de Monica Andrei Capatos    |    14 Iul 2009   •   00:00

Scandalul dintre municipalitate şi firma Dalli Exim, cea care a deţinut monopolul locurilor de parcare din Bucureşti, continuă.



Cei de la Dalli spus că vor continua colectarea taxelor şi le vor vira municipalităţii, până la preluarea efectivă a locurilor de parcare, explicând că hotărârea a fost luată pentru ca societatea să nu poată fi ulterior acuzată că nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale. Până în prezent, susţin reprezentanţii firmei, nu a fost emis nici un act administrativ sau decizie scrisă a Primăriei Capitalei prin care să se solicite în instanţă rezilierea contractului comercial încheiat între cele două instituţii, în baza afirmaţiei că acest contract ar fi nul de drept.

"Contractul nr. 20/1995 pentru exploatarea spaţiilor de parcare cu plată din zona centrală a Capitalei, încheiat între Dalli Exim SA şi municipalitate este încă în vigoare, neexistând nici un act juridic sau administrativ care să specifice contrariul", spun cei de la Dalli.

Primăria Capitalei, prin vocea lui Sorin Oprescu, a anunţat că va începe să preia cele peste 3.000 de locuri de parcare exploatate de Dalli Exim, după ce firma a fost notificată în urmă cu o lună despre încetarea contractului din 1995.

×
Subiecte în articol: observator