x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Diaconescu se întoarce în Bucureşti pentru a fi audiat la DNA

Dan Diaconescu se întoarce în Bucureşti pentru a fi audiat la DNA

21 Iun 2010   •   00:00

Producătorul postului OTV, Dan Diaconescu, se întoarce de pe litoral în Capitală, pentru a da o declaraţie, luni după-amiază, în faţa procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, ce îi vor aduce la cunoştinţă învinuirile pentru care s-au emis mandatele de percheziţie, informează surse judiciare, preluate de Mediafax.

Surse judiciare au declarat că Dan Diaconescu "e plecat de la mare", unde se afla la momentul declanşării percheziţiilor în trei imobile, toate vizându-l pe acesta. În cursul zilei de luni, Diaconescu se va prezenta la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde i se vor aduce la cunoştinţă învinuirile privind şantajarea unui primar, pentru care s-au emis aceste mandate de percheziţie.

Avocatul lui Diaconescu, Daniel Fenechiu, a declarat că la domiciliul lui Diaconescu au fost opt jandarmi, doi martori asistenţi, un procuror şi trei poliţişti judiciari, iar la sediul OTV din cartierul bucureştean Militari, 18 jandarmi, doi procurori şi martori asistenţi. Acesta nu a dorit să facă alte referiri la posibilele acuzaţii ce i-ar putea fi aduse clientului său.

Referitor la percheziţiile de la studioul OTV din Militari, sursele judiciare citate au precizat că de aici anchetatorii au ridicat caseta pe care se afla emisiunea lui Dan Diaconescu din date 21-22 iunie 2009.

×
Subiecte în articol: observator