x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dani Oţil, atacat de un urs în pădure

Dani Oţil, atacat de un urs în pădure

01 Sep 2013   •   11:04
Dani Oţil, atacat de un urs în pădure

Realizatorulo matinalului de la Antena 1, Dani Oţil, a fost atacat de o ursoaică, sâmbătă, în timpul unui antrenament de enduro.

"M-am apropiat de moarte. M-am apropiat atât de tare, cã i-am simtit pãrul sârmos frecându-se aspru de pantalon şi de cizmã. Eram la antrenament. Trei bãieţi. Trei motoare. Nu eram sus în munte, ci la câţiva kilometri de o cabanã cunoscută. Pe un drum de caruţã, fãceam legatura între douã zone mai tehnice. Unul din colegi tocmai remarca faptul cã e o sâmbãta în care parcã nu se întâmpla nimic. Dupã un sfert de orã…un urs (probabil femelã cu pui) a hotãrât sã îl contrazicã", a povestit Oţil.

"Eram al doilea în rând. Pe primul coleg l-a ratat, aşa cã a venit direct spre mine. Nu scotea niciun sunet. Nu era ca la tv. Avea gura deschisã, dar ca sã apuce, nu ca sã faca zgomot. A venit tare spre motor şi a bãgat un umar la înaintare. A lovit în rezervor şi în suspensia faţã. Cred cã mi-a mutat motocicleta pe drum, dar nu pot defini cât. Oricum, în cascã mai auzeam doar un ţiuit. Cred cã mi l-am provocat singur. Ori de la cât de tare am urlat, ori de la puls. Ştiam de la bãieţii cu maşini de offroad cã ursul loveşte cu umãrul uneori în uşi, roţi…dar în mine?! Tehnic, nu pot explica ce s-a întâmplat", a spus Oţil, adăugând că se învinuieşte singur pentru atac.

„Eu am sã iubesc în continuare urşii. Sunt sigur cã eu am greşit cu ceva trecând prin curtea lor”.

Oţil a precizat că va da mai multe detalii despre atac mâine dimineaţă, când reîncepe matinalul, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: dani otil atac urs