x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Daniel Osmanovici a demisionat din funcţia de putător de cuvânt al CNAS

Daniel Osmanovici a demisionat din funcţia de putător de cuvânt al CNAS

21 Iul 2019   •   17:13
Daniel Osmanovici a demisionat din funcţia de putător de cuvânt al CNAS
Sursa foto: DIANA OROS

Purtătorul de cuvânt al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Daniel Osmanovici, a demisionat din funcţie, a declarat duminică, pentru AGERPRES, consilierul superior în CNAS Augustus Costache.

"Confirm, şi-a dat demisia de vineri, din funcţia de şef de serviciu", a spus Costache.

Premierul Viorica Dăncilă a cerut ministrului Sănătăţii să-i demită pe directorul CNAS pentru defecţiunea din sistemul informatic şi pe purtătorul de cuvânt al instituţiei pentru declaraţiile făcute.

Daniel Osmanovici a declarat, miercuri, într-un interviu la un post de radio pe tema defecţiunii sistemului informatic de la CNAS, că "oamenii mor oricum, şi cu, şi fără sistem".

"Am văzut declaraţiile purtătorului de cuvânt de la Casa Asigurărilor de Sănătate, ceea ce arată că nu are ce căuta în această funcţie. De aceea, solicit ministrului Sănătăţii demiterea purtătorului de cuvânt al Casei Asigurărilor de Sănătate şi a directorului Casei Asigurărilor de Sănătate (Răzvan Vulcănescu - n.r.). Nu vom accepta niciodată ca un funcţionar public care deţine o anumită funcţie să aibă astfel de cuvinte pentru cetăţeni. (...) Am avut o discuţie cu doamna ministru legat de acest aspect chiar înainte de a intra în sală", a declarat joi Dăncilă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Daniel Osmanovici cnas