x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator David Popovici a anunțat că va studia Psihologia și Științele Educației la Universitatea București

David Popovici a anunțat că va studia Psihologia și Științele Educației la Universitatea București

de Redacția Jurnalul    |    11 Iul 2023   •   19:35
David Popovici a anunțat că va studia Psihologia și Științele Educației la Universitatea București

Multiplul campion european și mondial de juniori și de seniori la natație, David Popovici, a anunțat că a ales să studieze la Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității din București.

„Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din București. Am ales Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității din București pentru că simt că am o înclinație spre acest domeniu și pentru că știu că cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia și prietenii aproape. Ne vedem, din toamnă, în campusul Universității din București din Panduri”, a anunțat marți, pe Facebook, David Popovici.

Sportivul este convins că a făcut alegerea potrivită și este bucuros că, în paralel cu activitatea academică, va beneficia și de sprijin în „atingerea de noi performanțe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, înotul”.

„Îmi doresc ca cei trei ani de facultate la FPSE să mă surprindă prin diversitatea cunoștințelor dobândite la UB, prin modul în care profesorii vor aborda domeniul de care sunt pasionat și, poate cel mai important lucru, îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice, de calitate”, a adăugat înotătorul pe rețeaua de socializare.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: David Popovici psihologie