x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De ce sa iti instalezi porti automate la intrare in curte

De ce sa iti instalezi porti automate la intrare in curte

22 Feb 2018   •   14:57
De ce sa iti instalezi porti automate la intrare in curte

Portile batante pot fi solutia potrivita in multe situatii. In momentul in care te gandesti sa iti protejezi proprietatea, nu e rau sa te gandesti si la instalarea unor sisteme de genul automatizari porti batante.

Poate va ganditi la astfel de solutii, dar, din varii motive, nu sunteti hotarat sa mergeti pe aceasta linie. In mod sigur, va intrebati daca merita cheltuiala si care ar fi avanatajele instalarii unor sisteme de porti automate. Daca inca sunteti in faza analizelor preliminare, va putem veni in ajutor, incercand sa va oferim cateva avantaje ale portilor automate.

O poarta automata este o investitie excelenta din mai multe motive. Cand vine vorba de siguranta familiei si securitatea proprietatii, nu credem ca cineva se mai gandeste la costuri. Cu putin efort, va puteti indeplini visul.

  1. Securitate pentru tine si familia ta

Nu este un secret ca o poarta automata instalata in fata proprietatii tale este o modalitate excelenta de a imbunatati securitatea perimetrului. De fapt, aceste tipuri de porti sunt adeseori numite “porti de securitate a drumurilor de acces”. O poarta automata instalata in fata garajului tau va impiedica accesul vehiculelor si al pietonilor pe proprietatea ta. Asta inseamna ca tu, familia, casa si posesiunile tale vor fi in siguranta.

  1.  Siguranta pentru tine, copii si animalele de companie

Unul dintre avantajele instalarii portilor automate este siguranta si fiabilitatea oferite. Atunci cand, de pilda, ajungi acasa noaptea tarziu, poti deschide poarta direct din masina ta, apasand pe butonul telecomenzii care controleaza sistemul.

Pe de alta parte, daca aveti copii mici, o poarta automata ii va impiedca sa iasa in strada atunci cand vor ei. Chiar daca mingea cu care se joaca prin curte sare peste gard, nu vor putea iesi direct in strada fara sa va ceara ajutorul. In acest mod, tineti departe de copii persoanele suspecte si animalele agresive.

De asemenea, daca aveti un animal de companie, cum ar fi un caine, o poarta automata de acces (alaturi de un gard) va tine animalul in curte. Totodata, alte animale din afara proprietatii vor fi impedicate sa intre pe posesiunea ta.

  1. Mai multa intimitate

Daca respectarea intimitatii de catre ceilaltieste o preocupare constanta a ta, o poarta automata de acces va reprezenta o investitie de nepretuit. O astfel de poarta va impedica accesul persoanelo nedorite pe proprietatea ta. Portile automate vor reduce astfel semnificativ riscul ca cineva sa intre in curtea ta si sa fure diverse bunuri.

  1.  Valoare mai mare a proprietatii

Daca te decizi sa vinzi proprietatea intr-0 zi, o poarta automata de acces va creste considerabil pretul locuintei. Aceasta facilitate va reprezenta un detaliu definitoriu pentru cei care isi doresc sa cumpere o locuinta, avand incluse diverse beneficii functionale. Totodata, atractivitatea estetica va cantari mult in ceea ce priveste decizia cumparatorului.

  1.  Prime de asigurare reduse

Prin instalrea unei porti automate de acces, compania de asigurari iti poate reduce primele de asigurare. Companiile de asigurari sunt constiente de beneficiile aduse de acest tip de porti, avand in vedere modul in care acestea imbunatatesc securitatea proprietatilor.

×