x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DE PAŞTI: Trenuri suplimentare

DE PAŞTI: Trenuri suplimentare

13 Apr 2009   •   00:00

Pentru preluarea afluxului de călători, CFR introduce de Sfintele sărbători de Paşti 20 de trenuri suplimentare. Astfel, vor circula mai multe trenuie pe rutele: Vatra Dornei, Iaşi, Suceava, Bacău, Cluj Napoca, Braşov, Craiova, Lupeni şi Mărăşeşti.

Totodată, în această perioadă, CFR Călători va suplimenta cu un număr de peste 40 de vagoane la unele trenuri de călători, care vor circula cu plecare din Bucureşti Nord şi retur pe relaţiile Timişoara, Craiova, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Braşov, Oradea, Cluj Napoca, Deva, Târgu Mureş, Sighetu Marmaţiei, Suceava, Piatra-Neamţ, Bacău, Iaşi, Galaţi, Constanţa.

În acelaşi timp, vor fi anulate temporar din 18 până în 21 aprilie aproximativ 50 de trenuri, din 1.500, de rang superior, care sunt în circulaţie pe mai multe rute din ţară ca urmare a traficului scăzut.

TRENURI
Astfel, pe destinaţia Vatra Dornei, în perioada 16-20 aprilie, vor fi introduse patru trenuri, din care două rapid şi două accelerat. Spre şi dinspre Iaşi, în aceeaşi perioadă, vor circula suplimentar patru trenuri accelerat.

În perioada cuprinsă între 16-21 aprilie, pentru destinaţiile Suceava, Bacău şi Cluj Napoca numărul de trenuri va fi suplimentat cu câte două trenuri accelerat pe fiecare relaţie. Spre şi dinspre Braşov, în perioada 16-20 aprilie, se va suplimenta cu un tren rapid, iar pentru Craiova, în zilele de 16-17 şi 20 aprilie vor fi introduse suplimentar două trenuri rapid.

De asemenea, pe ruta Lupeni-Caracal, în zilele de 20 şi 21 aprilie, transportul suplimentar va fi asigurat de două trenuri accelerat, iar dinspre Mărăşeşti spre Bucureşti doar în 20 aprilie se va introduce un tren accelerat.

×
Subiecte în articol: observator aprilie trenuri