x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De Ziua Internațională a Dunării, Avram Iancu înoată 12 ore în beneficiul copiilor speciali ai Asociației CONIL

De Ziua Internațională a Dunării, Avram Iancu înoată 12 ore în beneficiul copiilor speciali ai Asociației CONIL

29 Iun 2022   •   14:25
De Ziua Internațională a Dunării, Avram Iancu înoată 12 ore în beneficiul copiilor speciali ai Asociației CONIL
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Râul Dâmbovița devine miercuri, 29 iunie 2022, începând cu ora 9:00, locul în care Avram Iancu pornește un val de bine dedicat prietenilor săi, copiii cu nevoi speciale din Asociația CONIL. Timp de 12 ore, marele sportiv va înota fără oprire, susținând proiectul CONIL –Transformăm orice dizabilitate în abilitate, participant la Swimathon București 2022.

Avram Iancu și-a propus ca în valul său de bine dedicat copiilor speciali să adune cât mai mulți oameni frumoși și generoși  alături de care să își atingă obiectivul financiar setat în campanie, 5.000.

 După ce anul trecut Avram Iancu a înotat în râul Dâmbovița 24 de ore pentru a sprijini copiii speciali, în această miercuri, pe data de 29 iunie, istoria se repetă! Avram Iancu va face cel mai mare val de bine, înotând 12 ore în râul Dâmbovița, dedicând acest gest copiiilor speciali ai Lumii CONIL. Între orele 9:00-21:00, Avram Iancu se va afla într-o competiție cu el însuși, în fața dorinței arzătoare de a ajuta Asociația CONIL să strângă fondurile necesare pentru ca un număr impresionant de 100 de copii cu nevoi speciale să poată beneficia de programe gratuite de recuperare prin artă, sport, muzică și digitalizare.

 

×