x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Decizie ȘOC a coaliției PNL-PSD. Un minister important dispare din guvernul Ciolacu. Eduard Novak: „RIP sportul românesc”

Decizie ȘOC a coaliției PNL-PSD. Un minister important dispare din guvernul Ciolacu. Eduard Novak: „RIP sportul românesc”

de Redacția Jurnalul    |    14 Iun 2023   •   11:00
Decizie ȘOC a coaliției PNL-PSD. Un minister important dispare din guvernul Ciolacu. Eduard Novak: „RIP sportul românesc”

Din noul guvern PNL-PSD, condus de premierul Marcel Ciolacu, a dispărut Ministerul Sportului. Și asta în condițiile în care a mai rămas doar un an până la Jocurile Olimpice de la Paris. 

În locul ministerului va funcționa Agenția pentru Sport, condusă cel mai probabil de Elisabeta Lipă, actuala președintă a Federației Române de Canotaj. Aceasta este propusă de PSD.

UDMR a ieșit de la guvernare iar noua agenție va fi subordonată Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. Portofoliul va fi deținut de Gabriela Firea (PSD). 

Fostul ministru al Sportului, Eduard Novak, din mandatele premierilor Florin Cîţu şi Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj dur pe o rețea de socializare. 

"RIP SPORTUL ROMÂNESC", a scris acesta pe Facebook. 

 

 

 

 

 

 

 

×