x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Declaraţia de avere a unui angajat al Fiscului: "Mă hoţilor, eu nu am bani ca voi din furat" (VEZI DOCUMENTUL)

Declaraţia de avere a unui angajat al Fiscului: "Mă hoţilor, eu nu am bani ca voi din furat" (VEZI DOCUMENTUL)

20 Oct 2011   •   08:21
Declaraţia de avere a unui angajat al Fiscului: "Mă hoţilor, eu nu am bani ca voi din furat" (VEZI DOCUMENTUL)

"Ma hotilor, eu nu am bani ca voi din furat, sa-mi cumpar terenuri din furat. Terenul din Domnesti l-am cumparat cu banii stransi din munca la patron, deci inainte de a ma angaja in Fisc. Voi cum ajungeti slujbasi platiti de stat, adica ziceti voi? Voi sunteti statul si bagati mana in banii statului si ai poporului de va ia dracu". Cam asa suna o parte din declaratia de avere a angajatului ANAF.

"Domnule, vreau sa stiu, cat de destept poate fi el fata de mine, de vreme ce eu am ramas in apartament de patru camere si el a ajuns in vila de un milion?", este intrebarea adresata lui Sorin Blejnar de Gheorghe Constantinescu, referent la Executari silite.

"Praful sa se aleaga de voi, praful si pulberea, arsita desertului sa va racoreasca atunci cand va este cald si gerul arctic sa va incalzeasca cand va este frig. Eu nu ma pot descurca cu intretinerea, medicamentele mele si ale sotiei si copilului si voi ma puneti sa declar conturi", mai spune barbatul de 60 de ani, potrivit Antena3.

Chemat in comisia de disciplina pentru "creatiile" pline de ura, Gheorghe Constantinescu nu a avut prea multe de patimit, barbatul primind doar un avertisment.

×