x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Delir pe Cetatea Devei: Primarul UNPR al Devei şi-a anunţat candidatura la Consiliul Judeţean la peste 1.000 de metri

Delir pe Cetatea Devei: Primarul UNPR al Devei şi-a anunţat candidatura la Consiliul Judeţean la peste 1.000 de metri

de Monalise Hihn    |    14 Mar 2012   •   13:25
Delir pe Cetatea Devei: Primarul UNPR al Devei şi-a anunţat candidatura la Consiliul Judeţean la peste 1.000 de metri

Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean (UNPR) si-a anuntat candidatura la Consiliul Judetean Hunedoara, la peste o mie de metri altitudine, pe Dealul Cetatii din Deva. Cu gesturi teatrale, Mircia Muntean a declarat ca 'acum 17 ani, de pe o cetate parasita, cam din acelasi loc… am reusit sa ajung primar al municipiului Deva, dupa 15 ani de siderurgie'.

El a continuat: 'Acest vultur, aceasta acvila ne priveste. Iata ca a venit o zi in care, la 48 de ani, ma confrunt cu un presedinte de Consiliu Judetean, care implineste azi 62 de ani si merge pe 63'. (N. red.: Muntean vorbeste despre actualul presedinte al CJ Hunedoara, Mircea Ioan Molot, care isi serbeaza ziua de nastere peste 6 zile). Actualul primar al Devei a continuat, spunand ca este sustinut de presa, de locuitorii municipiului Deva, dar si de colegii lui de partid. 'Vin cu acest rosu ferrari 125, iar de marti ni se vor alatura colegii nostri de la PD si sper si cei de la UDMR, PNTCD, PNG si chiar si colegii nostri liberali. (…) Multumesc celor 3 presedinti ai nostri, trei oameni experimentati, care lupta continua cu un tavalug. Am reusit sa-i determin sa ma sprijine. (…). Programul si proiectul nostru pentru judetul Hunedoara cuprinde patru proiecte: cosul de solidaritate pentru pensionari, impozitarea marilor averi si votul pentru tineri la 16 ani'. (N.red.: Muntean a enumerat doar trei din cele patru proiecte). Am ales acest loc poate ca mai greu accesibil. A merit un mic efort. Incheierea a fost in ton cu tot discursul: 'Tin sa multumesc devenilor, sper sa ma inteleaga, am cautat alte solutii, au fost zile si nopti in care n-am dormit'.

×