x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Demonstraţie de forţă pentru Blaga

Demonstraţie de forţă pentru Blaga

de Mircea Opris    |    10 Mar 2010   •   00:00



Ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, a primit un spectacol cu dedicaţie, din partea poliţiei şi a jandarmeriei. Acesta a sosit la Timişoara încă de marţți după-amiază.

Miercuri dimineaţa, chiar în ziua în care mai marele MAI s-a afișat public la Timișoara, poliţiştii au descins în mai multe locuinţe din judeţele din vestul ţării, printre care şi Timiş, unde aveau informaţii că sunt depozitate ţigări netimbrate, într-o acţiune coordonată se pare de structura centrală a DIICOT, de la Bucureşti.

În judeţul Timiş au avut loc opt descinderi, în oraşul Timisoara şi localitatea Dumbrăviţa. Ofiţerii de la Crimă Organizată din Timişoara şi trupele speciale ale Jandarmeriei au făcut percheziţii în locuinţele unor persoane suspectate de trafic de ţigări.

Acţiunile poliţiştilor timişoreni au vizat depozitele de ţigări de contrabandă provenite din magazinele tip duty-free de la graniţa cu Serbia, în special cele din zona Moraviţa. Oamenii legii au făcut o captură ce poate fi catalogată de rutină, adică doar câteva zeci de baxuri de ţigări de contrabandă de la persoane cunoscute în lumea interlopă din Timişoara.

×
Subiecte în articol: observator